fbpx

foto | Și-ar fi numit copilul în cinstea motanului și ar fi ieșit în fața presei cu o păpușă? Cele mai bizare speculații despre bebelușul regal

Săptămâna aceasta Ducii de Sussex au devenit părinți. La câteva zile după nașterea bebelușului, aceștia au ieșit în fața camerelor, au făcut declarații și au arătat lumii noul membru al familiei regale. Chiar și așa, speculațiile și bârfele nu s-au terminat nici după nașterea copilului lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit jurnaliștilor britanici, unii sceptici susțin că bebelușul arată mult prea mare pentru vârsta sa de 2 zile și consideră că acesta s-ar fi născut cel puțin 2 săptămâni mai devreme. Alții sunt de părerea că Ducii au ieșit în fața camerelor cu o păpușă, iar Meghan mai este încă gravidă.

Foto: standard.co.uk

Adepții ultimei versiuni își argumentează opinia prin faptul că mimica bebelușilor ar fi foarte dezvoltată în primele zile după naștere, iar copilul din brațele lui Harry a fost foarte liniștit și nu s-a mișcat deloc în timpul filmărilor. Chiar și așa, mai mulți dintre ei declară că, din greșeală, stafful ar fi publicat imaginile de la repetiții, unde Ducii chiar s-ar fi fotografiat cu o păpușă.

Mai mult decât atât, după ce părinții au anunțat numele bebelușului, presa americană a scris că acesta ar fi fost numit în cinstea motanului lui Markle. Patrupedul a locuit în familia viitoarei soții a prințului Harry atunci când aceasta era studentă, iar Meghan era foarte atașată de felină.

Foto: bbc.co.uk

Cum nu ar fi, din pozele publicate pe conturile oficiale ale membrilor familiei regale putem observa cât de fericiți sunt Meghan și Harry, dar și regina Elisaveta a II-a, care s-a topit atunci când l-a văzut pe cel de-al optulea strănepot.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button