fbpx

foto | „Și-a transformat” dizabilitatea în talent, iar lucrările ei sunt admirate de mii de oameni. Povestea unei artiste care pictează cu degetele de la picioare

În întreaga lume sunt circa un milion de oameni care prezintă o formă de dizabilitate. Fatemeh Hammami Nasrabadi este una dintre cei care au avut puterea și dorința de a-și transforma „neajunsul” în talent. Deși corpul ei este 85% paralizat, aceasta pictează lucrări incredibile doar cu ajutorul degetelor de la picioare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia este de origine iraniană și, la cei 31 de ani, a dovedit multora că o dizabilitate nu te poate limita să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Felul ei de a fi a inspirat adolescenți, adulți, chiar și bătrâni. Pe pagina de Instagram, Fatemeh este urmărită de 96.000 de oameni.

Fatemeh a pictat chipurile mai multor vedete cu renume național și internațional. Printre aceștia se numără Mehran Modiri, Dariush Arjomand, Jamshid Mashayekhi, Parviz Parastui, Charlie Chaplin, chiar și Selena Gomez.

Artista este o fană înrăită a fotbalului, de aceea din colecția ei nu lipsește tabloul lui Cristiano Ronaldo și al lui Lionel Messi.




Foto: Bored Panda

Articole asemănătoare

Back to top button