fbpx

foto | Și-a dedicat ziua de naștere unei fapte bune. Un preot din Ungheni a făcut masă de sărbătoare pentru oamenii străzii

Protoiereul Ștefan Rîmbu, care este președintele Sectorului eparhial relații culturale ale Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, poate fi o inspirație pentru mulți oameni. Asta după ce, de ziua sa de naștere, a decis să bucure sufletele altor oameni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă unii ar sărbători cu mult fast această zi, alături de prieteni și cei dragi, Ștefan Rîmbu a hotărât să-i cheme la o masă cu bucate gustoase pe mai mulți oameni ai străzii.

„O zi de naștere la marginea societății. Simplu, dar foarte frumos și plăcut. Masa de sărbătoare am făcut-o cu unii oameni ai străzi, amărâți, uitați de apropiați și de cunoscuți, ce se află într-un centru social din Sculeni. 

O masă gustoasă cu nițel vin gustos, că doar a fost zi de naștere, și desigur cu tort, înghețată și suc.
Bucuria aceste-i comuniuni a fost colosală și încă este”, a scris protoiereul care a împlinit 37 de ani.

Tot în această zi deosebită pentru el, după liturghia de dimineață, preotul nu a uitat să-și viziteze și părinții, la Chilișoaia din comuna Boldurești. Astfel, el a plecat la mormântul mamei sale cu florile recunoștinței, iar la tatăl său cu o îmbrățișare de mulțumire pentru că îi este mereu alături, potrivit expresul.md.

Articole asemănătoare

Back to top button