fbpx

foto | Sărbătorile trec, dar cadourile continuă. Alte 39 de mașini au intrat în dotarea poliției

Încă 39 de automobile noi, destinate poliţiştilor, au fost repartizate astăzi grupelor de intervenţie şi inspectoratelor raionale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ceremonie au participat Secretarul de Stat Dorin Purice, şeful IGP Alexandru Pânzari, dar şi mai mulţi poliţişti. Noile mașini sunt dotate cu GPS, camere de supraveghere şi staţii de comunicare, iar achiziționarea acestora a costat bugetul de stat 19 milioane de lei.

„25 din aceste automobile şi anume Dacia Duster vor fi incorporate astăzi la dispozitivul unic de recţionare la apelurile de urgenţă 112. Alte 14 automobile care sunt destinate pentru escortarea deţinuţilor de astăzi vor pleca în teritoriu şi persoanele care se află în custodia poliţiei vor avea parte de o altă atitudine din partea statului. Poliţia devine mai modernă, mai profesionistă, dar cel mai important mai pe necesităţile cetăţeanului”, a spus şeful IGP, Alexandru Pînzari.

În luna decembrie a anului trecut au fost repartizate 30 de maşini, dotate cu laboratoare criminalistice mobile, iar în primăvara lui 2018, au fost cumpărate alte 42 de automobile pentru subdiviziunile de urmărire penală ale Inspectoratului General de Poliţie.

Foto: Alexandru Pînzari via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button