fbpx

foto | Ronaldo, în vacanță cu familia. Cum arată iubita sa Georgina după naștere

Georgina Rodríguez, iubita celebrului jucător de fotbal Critiano Ronaldo, arată minunat în vacanța în care se află împreună cu familia ei în Mallorca. Vedeta de 28 de ani a postat câteva imagini din vacanța lor de vis pe contul ei de Instagram, în care se vede clar că cei cinci copii ai fotbalistului se distreză de minune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proaspăta mămică arată senzațional la numai două luni de la nașterea gemenilor ei, lucru care este vizibil din cele mai recente postări online ale ei, pe care le-a însoțit cu un comentariu emoționant – „Mucho amor” (n.r. Multă iubire).

Cristiano, de 37 de ani, este și el bine dispus alături de familia lui numeroasă, cu care s-a pozat atât în avionul lor privat, cât și la masă, unde s-au întâlnit cu prieteni de-ai lor, scrie clickpentrufemei.ro.

De când l-a întâlnit pe faimosul sportiv, în 2016, într-un magazin Gucci, unde Georgina era vânzătoare, frumoasa brunetă l-a însoțit pe câștigătorul a cinci premii Balonul de Aur din Madrid în Turin, apoi Manchester, după ce acesta se transferase de la Real Madrid la Juventus și apoi United.

Copiii lui Ronaldo

Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a ajuns, la scurt timp după naștere, la Madrid pentru a fi crescut de tatăl lui în Spania. Identitatea mamei lui e necunoscută.

În iunie 2017, fotbalistul și-a surprins fanii cu vestea că au venit pe lume gemenii Eva și Mateo, prin intermediul unei mame surogat, și, la numai o lună distanță, el și Georgina au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

Georgina a născut-o pe fiica lor, Alana, pe 12 noiembrie 2017, iar tatăl micuței plesnea de fericire la momentul respectiv, postând mesajul: „Alana Martina s-a născut! Atât Geo, cât și Alana se simt foarte bine! Suntem toți foarte fericiți!”.

Cei doi iubiți și-au dorit extinderea familiei lor și au anunțat, în octombrie 2021, că așteaptă venirea pe lume a unor gemeni. Din păcate, unul dintre gemeni, băiețelul, a murit la naștere, pe 18 aprilie. Sora acestuia a supraviețuit, însă.

Viața după tragedie

După tragedia trăită, cuplul și copiii lor s-au întors acasă cu fiica lor nou-născută la numai câteva zile după ce fotbalistul anunțase moartea fiului său. Tot Cristiano a fost cel care a postat vești minunate despre noua lui fetiță, care se sime bine, ia în greutate și, iată, îi însoțește pe părinții ei și pe frați în vacanțe.

Ronaldo i-a făcut fericiți pe cei 430 de milioane de fani pe care-i are pe Instagram atunci când s-a pozat cu fiica lui supraviețuitoare, alături de Georgina, iubita lui, și ceilalți patru copii ai sportivului de primă mână.

foto: clickpentrufemei.ro
foto: clickpentrufemei.ro

Articole asemănătoare

Back to top button