fbpx

foto | Pune primăvara pe farfurie. O tânără din Chișinău gătește pârjoale, clătite și chiar plăcinte în culori vii

O tânără din Chișinău a hotărât să reinventeze rețetele celor mai îndrăgite bucate, oferindu-le mai multă culoare. Astfel, Dorina Rusu a descoperit cum să transforme aluatul plăcintelor sau a clătitelor într-o adevărată operă de artă multicoloră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă faptul că bucatele moldovencei arată apetisant, acestea sunt gătite doar din produse naturale, iar culorile pe care le primesc sunt obținute din sucuri naturale proaspăt stoarse. Totodată, gospodina susține că sursele ei de culoare sunt legumele și fructele autohtone, care sunt absolut bio.

De asemenea, Dorina încearcă să pregătească bucatele doar din produse naturale, folosind făină integrală și refuzând să aduage drojdie. De asemenea, ea spune internauților că a renunțat și la tigaia cu ulei pentru a pregăti plăcinte cât mai sănătoase.

Internauții apreciază la justa valoare lucrările tinerei, lăudând-o și încurajând-o pentru ceea ce face. De asemenea, unul dintre urmăritorii Dorinei i-a sugerat să inventeze și aluat albastru pentru plăcinte pentru a crea un tricolor gastronomic.

Articole asemănătoare

Back to top button