fbpx

foto | Premierul a fost colindat la Guvern de consătenii săi: „Sunt sigur că mesajul vostru va fi de bun augur pentru toată țara”

Premierul Ion Chicu a fost colindat de o ceată de urători din satul de baștină. Ansamblul „Plai de dor” din localitatea Pârjolteni, raionul Călărași, a venit la Guvern cu un program artistic bazat pe tradiții strămoșești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful Executivului le-a mulțumit consătenilor pentru urări de bine, dar și pentru că promovează și dau continuitate tradițiilor.

„Sunteți primii colindători și sunt sigur că mesajul dumneavoastră va fi de bun augur pentru toată țara, nu doar pentru Guvern. Sunt sigur că anul care vine va fi unul bun, iar împreună vom crea lucruri frumoase în Republica Moldova. Avem un popor vrednic și demn, care merită să trăiască bine. Pentru asta vom munci și în 2020”, a menționat Ion Chicu.

Conform tradiției, șeful Guvernului a oferit colaci colindătorilor și i-a asigurat că în 2020 instituția pe care o conduce se va concentra pe creșterea bunăstării oamenilor.

Articole asemănătoare

Back to top button