fbpx

foto | „Plaha cu mâța tot mai vesel cânta”. Reacțiile moldovenilor la rezultatele etapei naționale Eurovision Song Contest

Aseară, în cadrul etapei naționale Eurovision Song Contest, a fost aleasă cântăreața care va reprezenta în acest an Moldova la prestigiosul concurs internațional. Internauții moldoveni au publicat mai multe postări și comentarii pe rețelele de socializare, exprimându-și astfel părerile referitoare la eveniment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul a început odată ce a fost dat startul showului. Moldovenilor nu le-a plăcut sonorizarea, calitatea imaginii și alte detalii tehnice. În același timp mai mulți dintre ei s-au arătat indignați de faptul că preselecția națională are loc pe 2 martie, ziua comemorării începerii conflictului de pe Nistru.

Odată cu începerea încheierea televotingului și anunțarea pnctelor, internauții s-au arătat nemulțumiți de rezultate, menționând că au fost piese mult mai bune. Unii dintre ei au încercat chiar să verifice rezultatele, rugând prietenii să le spună pe cine au votat, iar alții pur și simplu au scris că nu le place melodia și au presupus că țara noastră nu va ajunge în acest an în finală.

De menționat că, au fost și dintre cei care au susținut câștigătoarea etapei naționale și i-au dorit succes în Israel.

Articole asemănătoare

Back to top button