fbpx

foto | Petrece toamna cu o vacanță de poveste. 10 destinații perfecte pentru a călători în anotimpul culorilor

Plăcerea de a călători nu ar trebui să se schimbe în funcție de anotimp. Dacă încă nu ai reușit să faci o vacanță de toamnă, atunci încă nu e târziu sa-ți faci bagajul și să trăiești un moment de respir.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa ZUGO te sfătuie să continui călătoriile în 10 destinații care pun la „bătaie” culorile de roșu, galben și portocaliu.

  1. Bruges, Belgia

Este un oraș cu o arhitectură gotică, iar dacă sunteți iubitori de dulce, ar trebui să știți că regiunea dată are cele mai frumoase piețe deschise până la sfărșitul lunii noiembrie și sunt o oportunitate de a încerca cea mai bună ciocolată.

Foto: liber.ro

2. Cumbria, Anglia

Cumbira este unul dintre locurile pe care merită să le vizitezi. Aici natura parcă renaște mereu, de asemenea poți vedea o multitudine de lacuri, care cu siguranță îți vor lăsa o amintire plăcută.

Foto: elle.ro
  1. Bavaria, Germania

Bavaria este recunoscută pentru toate festivalurile de bere și vin care au loc toamna, iar despre castele nici nu mai vorbim, nu trebuie ratate nicidecum în această zonă.

Foto: elle.ro
  1. Perthshire, Scoția

Știm cu toții că Scoția este recunoscută pentru cât de impresionantă este natura ei. Întreaga frumusețe din această regiune îți taie respirația. Nu rata să apuci toamna de „coadă” și să reușești să ajungi în Perthshire.

Foto: elle.ro
  1. Piemont, Italia

Este o regiune din nordul Italiei, recunoscută pentru vinul și mâncarea delicioasă. Toamna, aici există și o varietate de festivaluri, iar dacă vrei să cunoști noi preparate, atunci viitoarea ta călătorie ar trebuie să fie aici, transmite elle.ro

Foto: elle.ro
  1. Aragon, Spania

Este o destinație unde trebuie să explorezi neapărat Parcul Național Monte Perdido, unde vei putea găsi o floră și o faună bogată, cu un relief cu forme bizare care amintesc de Gran Canyon.

Foto: 123rf.com
  1. Valea Loarei, Franța

Valea Loarei este destinația perfectă pentru a admira peisaje de toamnă impresionante. Regiunea dată este inclusă în patrimoniul mondial UNESCO și este recunoscută pentru viile sale.

Foto: elle.ro
  1. Ahornboden, Austria

Este situată în Silver Region Austria, chiar lângă munții Alpi. În timp ce majoritatea turiștilor o vizitează iarna, toamna va fi mult mai liniștită si nu atât de aglomerată.

Foto: 9AM

Transilvania, România

Această regiune este cunoscută datorită renumitului castel „Dracula” și este un loc cu adevărat idilic pe care nu trebuie să-l ratezi.

Foto: elle.ro
  1. Amsterdam, Olanda

Amsterdam este un oraș cu o arhitectură bestială, mai cu seamă este cunoscut pentru labirinturile mari. Nu rata să-l vizitezi deoarece, toamna, orașul pare extrem de romantic.

Foto: elle.ro

Articole asemănătoare

Back to top button