fbpx

foto | Peter Michalko, decorat cu „Ordinul de Onoare” de către Maia Sandu: „Are merite deosebite în promovarea valorilor europene în țara noastră”

Maia Sandu a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că, astăzi, cu prilejul Zilei Europei, l-a decorat pe Ambasadorul UE în Republica Moldova, Peter Michalko.

Peter Michalko a primit „Ordinul de Onoare” în semn de recunoștință pentru promovarea valorilor europene în Republica Moldova.

„Astăzi, cu prilejul Zilei Europei, i-am conferit „Ordinul de Onoare” domnului Peter Michalko, Ambasador al Uniunii Europene în Republica Moldova, în semn de recunoștință pentru susținerea constantă, oferită cetățenilor Republicii Moldova în eforturile noastre de a trăi în democrație și bunăstare.

Domnul Ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în țara noastră. Îi mulțumesc în numele cetățenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate și stat de drept, pentru susținerea reformelor care să îmbunătățească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele țării.

Domnul Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova. Mulțumim, domnule Ambasador Michalko! Mulțumim, Uniunea Europeană!”, a scris Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button