fbpx

foto | „Patinaj artistic” pe traseul Cahul-Giurgiulești. Zeci de automobile au derapat din cauza carosabilului acoperit cu gheață

Șoferii care se încumetă să circule pe traseul Cahul-Giurgiulești se supun unui adevărat pericol pentru viața lor și a pasagerilor. Asta deoarece, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, șoseaua s-a transformat într-un patinoar, care-i pune la grea încercare chiar și pe cei mai experimentați conducători auto. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Carosabilul „sclipește” de la poleiul care a acoperit întreg traseul și care, din cauzat temperaturilor scăzute, s-a transformat într-un strat de gheață străvezie.

În doar câteva minute, zeci de mașini au ajuns în șanț sau în tulpina mai multor copaci, după ce au derapat de pe șosea. În context, Inspectoratul Național de Patrulare informează că la moment pe traseul Cahul-Giurgiulești a fost stopată circulația camioanelor pe timp de o oră. Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele care prelucrează partea carosabilă cu material antiderapant.

INP solicită șoferilor să evite pe cât posibil deplasarea în această perioadă pe traseul menționat. O atenție deosebită mașinilor de mare tonaj, în special cele care nu sunt echipate pentru condiții de iarnă.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare menționează că ofițerii de patrulare se află pe traseu și sunt pregătiți de a interveni în caz de necesitate.

Foto: ГБМ Город без маршруток via Facebook, publika.md

Articole asemănătoare

Back to top button