fbpx

foto | O mireasă a ținut neapărat ca patrupedul să îi fie alături în timpul unei sesiuni foto de nuntă, iar imaginile au devenit virale pe internet

Chiar înainte de începerea nunții sale, Kristen Dupree, în vârstă de 24 de ani, a început să aibă foarte mari emoții. Pentru a se calma, ea i-a cerut domnișoarei sale de onoare să i-l aducă pe câinele ei iubit, Zeke. Întrebatul Labrador negru, de numai 2 ani, a fost vedeta seriei de fotografii pe care le-au făcut mirii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Perri Farlow este fotografă din 2008. O mare parte din munca ei se învârte în jurul nunților, și totuși, aceasta a fost o experiență nemaipomenită chiar și pentru un profesionist. Aparent, ședință foto a decurs perfect, iar imaginile erau mai mult decât adorabile „la prima vedere”. Farlow a surprins perfect legătura dintre Kristen și animalul ei.

„Deși nu este neobișnuit ca cuplurile să-și aducă animalele de companie la ceremonia de logodnă, este mai neașteptat să le vezi acolo în ziua nunții”, a spus Farlow pentru Bored Panda„Animalele de companie aduc o emoție atât de sinceră și autentică din partea proprietarilor, ceea ce face atât de ușor să surprindă bucuria autentică pe care o simt atunci când sunt alături”, a mai adăugat fotografa.

Farlow a povestit că Zeke este jucăuș, dar foarte bine educat. „Îi plăcea să se joace în jur, dar când era timpul să pozeze, era ascultător și făcea o treabă minunată. Este într-adevăr cel mai bun băiat”.

Cei doi au fost de nedespărțit chiar din prima zi clipă. Asta o dovedesc nenumăratele poze pe care le au „amicii” împreună.

Foto: boredpanda.com

Articole asemănătoare

Back to top button