fbpx

foto | O fi de data asta cu noroc? Scarlett Johansson s-a logodit cu actorul american Colin Jost

Scarlett Johansson şi actorul american Colin Jost s-au logodit, fiind într-o relație deja de doi ani. Starurile, însă, nu au anunțat deocamdată data nunții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Johansson a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul canadian Ryan Reynolds şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care are şi o fetiţă, Rose, în vârstă de 5 ani.

Colin Jost, din 2009 până în 2012, a fost supraveghetorul SNL. În calitate de comedian de stand-up, Jost a apărut în filmele „Late Night with Jimmy Fallon”, „Staten Island Summe” precum și pe TBS și HBO.

Scarlett Johansson a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „The Horse Whisperer”, devenind una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. Ultimele două producții „Lost in Translation” și „Girl with a Pearl Earring” i-au adus nominalizări la premiul Globul de Aur în anul 2003 și a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, potrivit presei străine.

Scarlett Johansson a colaborat cu diferiti regizori, precum Joel şi Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan şi Woody Allen.

Autoare: Mariana Rusu, stagiară

Articole asemănătoare

Back to top button