fbpx

foto | Nouă moldoveni, reținuți după ce ar fi jefuit și ținut ostatic un cunoscut oligarh turc

Mai mulți moldoveni au fost reținuți în Turcia, după ce ar fi jefuit un cunoscut oligarh. Cei nouă conaționali ar fi pătruns în casa afaceristului, care se află în Eskisehir. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul a avut loc în noaptea de 18 mai, când Cemalettin Sarar – președintele companiei „Sarar grup”, și soția acestuia ar fi fost luați ostatici și agresați de către cei nouă suspecți, care ar fi încercat să afle unde sunt bogățiile oligarhului.

Ulterior, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au investigat cazul. În urma cercetărilor făcute, s-a stabilit că cei bănuiți au pătruns în locuință prin intrarea din grădină, iar cea care s-ar face principala complice este o moldoveancă care a lucrat în 2014 în calitate de menajeră în familia victimei.

În context, Procuratura din Eskisehir a deschis un dosar penal. Poliția a urmărit înregistrările video din curtea casei, iar experții au luat toate amprentele de la fața locului. Moldoveanca bănuită a fost reținută la 15 ore după jaf, la domiciliul său.

Tot ea a fost cea care a oferit detaliile despre infracțiune, dar și informații despre ceilalți complici. Așadar, toți cei opt moldoveni au fost găsiți de poliție la Sofia, frontiera dintre Bulgaria și Turcia.

Menționăm că Ministerul turc de Externe a trimis o cerere oficială autorităților din Turcia, pentru extrădarea a patru bărbați și patru femei, transmite rusturkey.com.

Foto: TV100

Articole asemănătoare

Back to top button