fbpx

foto | Ne duce faima chiar și după ce a plecat din țară acum 8 ani. Moldoveanul Iurie Lapicus – campion la arte marțiale mixte în Singapore

S-a stabilit în Italia pe când avea 15 ani și tot de atunci continuă să se antreneze pentru a cuceri ringurile de lupte din toată lumea. Este vorba despre moldoveanul Iurie Lapicus, care a devenit recent campion la arte marțiale mixte după ce l-a învins pe thailandezul Shannon Wiratchai la primul Campionat „ONE: Enter the Dragon” din Singapore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși are doar 23 de ani, iar adversarul său – 30, moldoveanul a demonstrat o tactică bine lucrată, o precizie de invidiat și o putere dobândită prin multă muncă. Tsuruwa, arbitrul competiției sportive, a oprit runda a treia după doar 3 minute și 10 secunde, timp suficient pentru ca Lapicus să-l pună la podea pe Wiratchai, după ce i-a oferit mai mulți pumni și coturi în partea superioară a corpului.

Victoria moldoveanului este, de altfel, și prima pentru el în cadrul competiției de arte marțiale din Singapore, transmite presa internațională. în același timp, până acum, Lapicus a înregistrat 13 victorii și nici o pierdere, în timp ce adversarul său are 9 victorii și 5 pierderi. Iurie este cunoscut și în Italia, unde reprezintă echipa Petrosyan.

Conținând 10 meciuri de arte marțiale mixte și șase concursuri de kickboxing ONE Super Series, „ONE: Enter the Dragon” a fost cel de-al doilea eveniment al organizației de arte marțiale din Singapore în 2019 care a avut loc în Singapore.

Foto: topsportsasia.com

Articole asemănătoare

Back to top button