fbpx

foto | Mii de țigarete, pe post de bagaj. Un moldovean a încercat să ajungă în Germania cu produse din tutun nedeclarate

Un moldovean de 36 de ani a încercat să ajungă în Germania cu mii de țigarete, disimulate în platformele auto transportate. Produsele din tutun au fost depistate de vameșii de la „Leușeni”, care, acționând în baza analizei de risc, i-au scanat ansamblul de vehicule. Cazul a fost înregistrat aseară, 3 aprilie, la ieșirea din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma imaginilor prelevate, s-a stabilit prezența unor obiecte suspecte în roțile celor două platforme auto transportate, dar și în torpedoul microbuzului de model „Volkswagen T4”.

Pentru confirmarea suspiciunilor, a fost implicat și câinele specializat al Vămii, care a reacționat la aceleași locuri. Astfel, a fost luată decizia demontării torpedoului și pneurilor, iar în rezultat, au fost depistate 25.800 de țigarete de diverse mărci, cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Atât lotul de țigarete, cât și ansamblul de vehicule în care au fost depistate produsele din tutun, au fost luate de către poliție. Bărbatul urmează să achite și o amendă de până la 4500 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button