fbpx

foto | Mesajul emoționant transmis de tatăl lui Gigi Hadid pentru nepoțica sa. „Când am auzit că vei veni, am zâmbit și o lacrimă mi-a căzut”

Deși încă nu a venit pe lume, fetiței lui Gigi Hadid i-a fost dedicat un mesaj emoționant din partea bunicului ei. Acesta a scris pe rețelele de socializare că o așteaptă cu mare drag, iar vestea că Gigi va deveni mamă a primit-o cu lacrimi de fericire în ochi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată textul înduioșător publicat de Mohamed pe pagina sa de Instagram:

„Bună, micuța mea nepoată, sunt eu, iar inima mea e cât se poate de fericită. Îți doresc soarele și luna, îți doresc să fii fericită. Să știi că bunicul va fi mereu aici, o să fac orice, orice pentru tine, draga mea. Când am auzit că vei veni, am zâmbit și o lacrimă mi-a căzut. Am plâns știind că inima mea va fi a ta întotdeauna”.

Acesta a continuat cu un mesaj către fiica sa, în care îi mărturisea cât de mult o iubește: „Vreau să îți spun că te iubesc foarte mult și că sunt extrem de mândru de tine”.

Urmăritorii lui l-au întrebat ulterior dacă Gigi Hadid a născut, însă acesta a spus că „încă nu.”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

El papá de gigi respondió a una cuenta diciendo que todavía no nació! 😭🤧 Hicimos todo este llanto por nara😂😂 #zigi #gigi #zayn #mohamedhadid

Публикация от 1D & Z Oficial Peru 🇵🇪 (@1doficialperu)

Articole asemănătoare

Back to top button