fbpx

foto | Locuința unui bărbat din Găgăuzia – fabrică de documente false. Polițiștii au ridicat mai multe acte care ar fi eliberate de autoritățile britanice

Zeci de documente falsificate, care ar fi emise de autoritățile Marii Britanie, tehnică de calcul, diverse notițe privind acțiunile conspirative și peste 4000 de euro au fost ridicate în urma percheziției efectuată de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Est.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii de urmărire penală, în cooperare cu angajații Procuraturii raionului Ștefan Vodă, au inițiat acum un an operațiuni de monitorizare a activităților clandestine desfășurate de către un conațional de 32 de ani, originar din UTA Găgăuzia.

Astfel că, la începutul săptămânii curente, a fost dispusă efectuarea percheziției la domiciliul acestuia din municipiul Chișinău în urma căreia, conform procedurii, au fost ridicate certificate de înmatriculare (șablon), cărți verzi pentru unități de transport care ar fi eliberate de autoritățile competente din Marea Britanie, două carnete cu notițe privind activitatea desfășurată, convorbiri cu potențiali clienți, tehnică de calcul și 4120 de euro.

Toate actele perfectate prin derogare și bunurile ridicate au fost transmise pentru realizarea expertizei. Autorul acestor acțiuni pledează nevinovat.

Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md
Foto: border.gov.md

Articole asemănătoare

Back to top button