fbpx

foto | Lilu își vinde garderoba pentru o cauză nobilă. Vino la târg și contribuie la construirea unei case pentru trei copii orfani

Într-o postare pe profilul său de Instagram, Lilu Ojovan și-a anunțat toți urmăritorii că pe 30 iunie își va deschide garderoba pentru a-și vinde o parte din haine și accesorii. Prezentatoarea TV va organiza un târg de caritate, iar banii vor fi donați pentru construcția casei unor copii orfani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Târgul de caritate se va desfășura la Terasa Kira’s (teatru Luceafărul), începând cu ora 11:00 și va fi deschis pentru cumpărători până la 14:00. Pe lângă haine, Lilu a menționat că va scoate la vânzare mai multe accesorii, dar și produse ecologice.

Totodată, începând de mâine, prezentatoarea TV va posta în stories pe Instagram fotografii cu produsele care vor putea fi găsite la Târg.

O mare parte din banii obținuți in urma vânzărilor vor merge pentru o faptă bună. Resursele financiare adunate vor fi donate pentru cumpărarea unei case în care urmează să stea trei tineri orfani, două surori și un frate.  Una dintre fete de curând a devenit mămică, iar acum, cei trei frați, ajunși la maturitate vor pleca din orfelinat și riscă să rămână pe drumuri.

Articole asemănătoare

Back to top button