fbpx

foto | La o zi de la moartea lui Karl Lagerfeld, casa Chanel a şi anunțat cine va fi noul designer. Cine va reprezenta de acum înainte brandul?

În această dimineață, casa de modă Chanel a anunțat că noul designer al brandului va fi Virginie Viard, cea care timp de mai mulți ani a fost ajutoarea principală a regretatului Karl Lagerfeld.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Virginie Viard este alături de faimosul brand și a muncit cot la cot cu Lagerfeld aproape din primii ani, începându-și cariera aici în 1987, când a fost sugerată pentru un stagiu practic de un apropiat al familiei prințului Rainier.

Potrivit presei străine, noua conducătoare a casei Chanel, încă din anii ’80, a fost de nedespărțit de Karl, urmându-l chiar și în demisia sa din 1987 și susținându-l când a revenit la cârma brandului mondial. Într-un interviu, Lagerfeld spunea despre Viard că este mâna lui dreaptă și stângă, iar relația lor este esențială, dublată de o prietenie și de o afecțiune foarte reală.

Alain Wertheimer, CEO Chanel, și-a argumentat alegerea prin faptul că nu ar putea exista o persoană care ar putea să anticipeze și să reproducă mai clar creațiile fostului designer, decât Virginie Viard.

Foto: Harper’s Bazaar

Articole asemănătoare

Back to top button