fbpx

foto | Îți dorești să faci ceva productiv și să petreci o vară de neuitat? Află cum te poți înscrie la Tabăra de Jocuri Intelectuale

Au fost deschise aplicările pentru Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale. Ediția a 14-a se va desfășura în a doua jumătate a lunii august și va dura opt zile. În cadrul acesteia vor participa 56 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, originari din toate colțurile Moldovei, dar și de peste hotarele ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul taberei este de a crește interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale CMJI, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri de „Ce? Unde? Când?”, „Brain Ring”, „Trivia Quiz” și „Erudit Cvartet”. Programul extins mai include și jocuri sportive, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Pe parcursul taberei se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea multilaterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ și vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Dacă ești gata pentru o vară de neuitat alături de alți tineri curioși, aplică până pe 30 iunie. Formularul de aplicare este disponibil aici. Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Participarea la tabără este gratuită.

Articole asemănătoare

Back to top button