fbpx

foto | Ireal de frumoase. 25 de fotografii, surprinse la înălțime, au fost premiate la un concurs internațional

În fiecare an, SkyPixel analizează mii de fotografii făcute la înălțime, pentru a le găsi pe cele mai bune și pentru a le decerna premii incredibile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest an, marele câștigător s-a ales cu o cameră în valoare de 12.090 de dolari. Fotograful a surprins de la sute de metri distanță Muntele Saint Michael din Normandia, Franța. Vizitat de aproape trei milioane de oameni în fiecare an, Muntele Saint Michael este deja cunoscut de mulți turiști, dar abilitățile deosebite de fotografiere ale lui Deryk Baumgärtner i-au adus și mai multă popularitate.

Într-un interviu acordat pentru Bored Panda, fotograful a explicat că nu a crezut că ar fi avut vreo șansă de a se clasa printre participanții de top ai acestei competiții.

„A fost un sentiment de necrezut când am primit prin poștă scrisoare care mî anunța că am câștigat marele premiu. Credeam că nu am nici cea mai mică șansă de a fi în top 100”, a spus el.

Fotograful german a adăugat că a fost prima dată când a intrat în competiția SkyPixel, dar este interesat de fotografierea aeriană de mai mulți ani.

„Am fost interesat de fotografierea aeriană de când a intrat pe piață primul DJI Phantom în 2013. Astăzi, am un DJI Mavic Pro 1 și sunt mulțumit de mărimea compactă, ceea ce îl face destul de ușor de luat în călătorii”, a adăugat el. 

Mai jos pot fi văzute toate cele 25 de fotografii premiate de SkyPixel. 

Foto: boredpanda.com

Articole asemănătoare

Back to top button