fbpx

foto | Inspiră-ți primăvara cu o călătorie pe meleagurile îndepărtate. 7 destinații de vis pe care să le vizitezi în luna aprilie

Primăvara aceasta este despre inspirație și călătorii. Anotimpul cald al florilor multicolore începe cu tine, cu bilete de avion sau tren, cu multă energie și poftă de viață. Dacă vrei ca toate aceste lucruri să se facă simțite, atunci nu mai amâna, luna aprilie e gata să bată la ușă, iar destinațiile de vis așteaptă să fie vizitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poate că ești în căutarea locurilor cu o anumită climă sau unde zonele nu sunt prietene cu aglomerația. Iată câteva sugestii perfecte pentru un city-break sau, de ce nu, o vacanță, în luna aprilie:

Marrakech, Maroc

Foto: interra.ro

Poate fi numită destinația perfectă, deoarece clima în această perioada este una temperată. Dacă o alegi, atunci ai grijă să pleci în zonele mai puțin cunoscute, unde nu poate fi vorba de aglomerație și turiști. Nu ezita să vizitezi Muzeul Yves Saint Laurent, care s-a deschis în luna octombrie a anului trecut. Acesta prezintă cea mai personală și influentă muncă a designerului.

Kyoto, Japonia

Colaj: ZUGO/Foto: interra.ro

Aceasta este o locație pe care, fără îndoială, trebuie să o vizitezi în acest anotimp. Aici, primăvara este deosebită datorită cireșilor care înfloresc în această perioadă și care colorează impresionant orașul. Localnicii spun că pomii înfloresc anume pe 23 martie.

Porto, Portugalia

Foto: yandex.com

Baruri, mâncare gustoasă, restaurante cu priveliști fermecătoare – acestea sunt lucrurile ce descriu călătoria în Porto, care are la fel de mult farmec ca Lisabona. În aprilie ai marele noroc să faci o vizită liniștită, fără prea multă aglomerație.

Savannah, Georgia

Colaj: ZUGO/Foto: creativehobby.store

Lipsa de aglomerație în această perioadă este specifică și acestui oraș, unde vei putea face liniștit o plimbare cu trăsura sau vei putea opta pentru o vizită la magazinele cu suveniruri sau Muzeul Telfair (cel mai vechi muzeu public din Sud-Est). De menționat că mâncarea este delicioasă indiferent de restaurantul pe care îl alegi.

Merida, Mexic

Foto: The Yucatan Times

Viziteză Merida acum, când temperaturile sunt destul de prietenoase încât să-ți poți permite să iei la pas orașul. Astfel, vei cunoaște vasta cultură a locului, care este reprezentat, fără îndoială, de artă.

San Juan, Puerto Rico

Foto: Architectural Digest

După ce marele ciclon Maria a lovit regiunea, San Juan a reușit în timp record să „se pună din nou pe picioare”. Te sfătuim să lenevești pe plajă, iar mai apoi să te plimbi prin centrul vechi al orașului, care este invadat de arhitectura colonială și clădirile vopsite în culori ce vestesc primăvara.

Raleigh, Carolina de Nord

O mini vacanță este numai bună în capitala Carolinei de Nord. Dacă alegi să pleci acolo, atunci nu rata să încerci gustările din preparate locale, băuturile renumite în zonă, dar și să faci plimbări lungi prin parcurile învăluite de căldura plăcută a primăverii, transmite elle.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button