fbpx

foto | „Inima” lui Viorel Mardare ar putea fi pictată pe un perete din Chișinău. Unde ar trebui să fie expusă murala?

La aproape trei luni de la moartea regizorului Viorel Mardare, amintirea lui încă rămâne vie pentru apropiații acestuia, care vor să îl comemoreze pe artist, pictând „inima” acestuia pe un perete din capitală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prietenii și cunoscuții lui Viorel Mardare au venit cu ideea de a păstra veșnică amintirea regizorului, făcând-o vizibilă pentru fiecare trecător. Aceștia cred că tânărul artist merită un elogiu și anume, inima roșie pe fundal albastru, care a devenit semnul lui Viorel, să fie imortalizată printr-o murală pe o clădire din Chișinău.

Odată ce ideea a apărut, inițiatorii cer părerea oamenilor, așteptând sugestii referitor la locul cel mai potrivt pentru „inima” lui Viorel.

„Prieteni și prietene, noi vrem să imortalizăm această inimă pe un peret vizibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru! Unde am putea noi să o desenăm, unde o vedeți, unde s-ar potrivi cel mai bine?”, întreabă autorii ideii.

Amintim că, regizorul Viorel Mardare a decedat în dimineața de 9 martie, după ce a pierdut lupta cu cancerul cu care a fost diagnosticat la începutul lunii august 2018.

Foto: Cristian Saulea via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button