fbpx

foto | Încă un sat din Orhei are iluminare stradală! Partidul ȘOR a finalizat proiectul la Morozeni

Localitatea Morozeni este una dintre cele peste 70 din raionul Orhei unde a fost dat în folosință sistemul de iluminat public stradal, renovat în cadrul unui proiect inițiat de Ilan Șor. Inițiativa prevede asigurarea cu iluminat public a peste 100 de localități din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sat a fost instalată o rețea electrică de 13 kilometri și peste 400 de corpuri de tip LED. Punctele de transformare a curentului au fost modernizate, rețeaua fiind dotată cu un sistem inteligent de conectare și deconectare automată a luminii. Acum un an, la inițiativa lui Ilan Șor a fost iluminat și satul Breanova din componența comunei Morozeni, astfel că acum întreaga regiune are iluminat public stradal.

În cadrul ceremoniei de dare în folosință a noului sistem, liderul Partidului ȘOR a menționat că formațiunea sa va realiza și alte proiecte.

„Noi vom face ca raionul Orhei să fie un exemplu pentru întreaga țară. În acest an, noi nu doar aprindem luminile în satele în care avem primari, dar și construim terenuri de joacă pentru copii. În curând, un teren de joacă va fi amenajat și aici. Partidul ȘOR face transformări acolo unde oamenii au acordat mandat de încredere reprezentanților acestei formațiuni politice”, le-a promis Șor locuitorilor.

Vicepreședinta Partidului ȘOR, Marina Tauber: „Noi suntem deputați datorită dumneavoastră și sper că sunteți mândri de ceea ce facem. Aș vrea să vă spun că raionul Orhei și voi, orheienii, sunteți cei mai curajoși și noi ne mândrim cu voi și pentru faptul că ați ales echipa noastră”.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a formațiunii, Violeta Ivanov: „Acest proiect va fi o continuitate la multe altele care vor fi realizate cu susținerea lui Ilan Șor. Singurul lider politic care nu face politică, dar vine cu proiecte frumoase este Ilan Șor”.

Deputatul Vadim Fotescu: „Noi vom continua să promovăm în Parlament acele proiecte pe care le-am promis oamenilor și să le implementăm în toată țara. În așa mod noi putem renaște Moldova”.

Deputatul Petru Jardan: Urmează și alte proiecte de dezvoltare a infrastructurii. Avem nevoie de suportul dumneavoastră pentru realizarea acestora”.

Primarul comunei Morozeni, Igor Țurcanu, a mulțumit întregii echipe pentru implicare în realizarea proiectului de iluminat stradal, iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a spus că, de fapt, cetățenii – prin alegerea lor – au adus schimbarea în localitate.

„Dumneavoastră sunteți cei care ați făcut schimbarea în comuna Morozeni. Este munca dumneavoastră, iar acestea sunt primele noastre realizări comune”, a conchis Dinu Țurcanu.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul ȘOR spune că va implementa proiecte de iluminat stradal în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. La fel, actualmente, ample lucrările de iluminare stradală sunt realizate, cu susținerea personală a lui Ilan Șor, în orașul Taraclia din sudul țării.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button