fbpx

foto | Încă o localitate din Orhei a devenit mai luminoasă. Partidul ȘOR a instalat iluminare stradală în satul Tabăra

În satul Tabăra din raionul Orhei, pe 24 mai, a fost dat în folosință un nou sistem de iluminare stradală. La festivitatea de inaugurare au participat localnici, funcționari locali și deputați din partea Partidului Șor. Festivitatea a fost urmată de aprinderea luminilor pe străzile satului și un show cu focuri de artificii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucrările de iluminare stradală la Tabăra au fost realizate cu susținerea echipei Partidului Șor și liderului acestuia. Într-o adresare video către săteni, deputatul Ilan Șor a susținut că, la Tabăra, s-a făcut în scurt timp ceea ce nu au reușit să facă în decenii autoritățile anterioare.

„Pentru soluționarea problemelor este nevoie de voință politică. Vom repara drumuri, grădinițe, centre de sănătate și case de cultură. Toate acestea le vom face în satul dvs. și în alte localități”, a promis Șor, reiterând că toate localitățile din raionul Orhei vor avea sisteme de iluminare stradală până la sfârșitul anului curent.

Ilan Șor a declarat că, împreună cu echipa sa, își propune ca satele Moldovei să devină confortabile și dezvoltate. De asemenea, vicepreședinta Partidului – deputata Marina Tauber, a spus că, odată cu finalizarea proiectului de la Tabăra, raionul Orhei a mai făcut un pas în direcția de a deveni cel mai iluminat raion din Moldova.

„Nu este departe timpul când vom putea spune cu satisfacție că întreg raionul Orhei este iluminat”, a declarat Marina Tauber.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, s-a arătat convins că regiunea va deveni un exemplu demn de urmat pentru toată țara.

„Așa cum a devenit Orheiul un etalon de dezvoltare urbană, așa va fi și întreg raionul Orhei”, a menționat Țurcanu.

Vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului Șor, deputata Violeta Ivanov, a spus în cadrul ceremoniei de dare în folosință a sistemului de iluminat stradal că, „deși este în opoziție, formațiunea face mult mai mult decât cei de la guvernare”.

„Doar această echipă, după cum am văzut în ultimii ani, este capabilă să modernizeze și chiar să renască Moldova”, a spus Ivanov.

De menționat că – în câteva zile – va fi finalizat un proiect similar și în satul Neculăieuca din Orhei. În plină desfășurare sunt lucrările pentru implementarea sistemului de iluminat stradal în orașul Taraclia. Câteva etape ale proiectului au fost deja finalizate.

Amintim că, la alegerile locale din toamna trecută, Partidul Șor a obținut în raionul Orhei 29 dintre cele 38 de mandate de primar. În total, raionul are 74 de sate și comune. Până la sfârșitul acestui an, echipa promite să implementeze proiecte de iluminat stradal în circa 100 de localități.

Articole asemănătoare

Back to top button