fbpx

foto | Înarmați cu lopeți și mănuși, angajații RTEC au organizat un „flashmob” inedit. Codreanu: „Am acceptat cu mare drag să mă alătur”

După ce au tot rugat șoferii să nu parcheze mașinile de pe marginea carosabilului pentru ca autospecialele să poată interveni în curățarea zăpezii, angajații Regiei Transport Electric din Chișinău au ieșit aseară înarmați cu lopeți pentru a evacua manual mormanele de omăt.

Muncitorilor li s-a alăturat și primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, care spune că vrea ca troleibuzele să poată circula fără abateri, astfel să nu mai existe nemulțumiri din partea pasagerilor, iar aceștia să ajungă la timp la destinații.

„Am acceptat cu mare drag să mă alătur flashmobului organizat de angajații RTEC. Ei au decis să le dea o lecție celor care parchează neregulamentar pe bd. Moscova și blochează circulația transportului public. Întrucât autospecialele nu pot interveni din cauza automobilelor lăsate pe carosabil, am ieșit în această noapte să evacuăm cu lopata zăpada din jurul automobilelor.

Îmi doresc și sper că mâine dimineață oamenii vor ajunge la timp la serviciu sau la ore. Astfel de probleme mai avem și pe alte tronsoane de pe străzile A. Mateevici și A. Pușkin. Vreau ca în acest fel să sensibilizăm șoferii care-și lasă mașinile peste noapte în stradă, iar drumarii nu pot interveni cu utilajele”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button