fbpx

foto | În Chișinău a fost amenajat primul stadion pentru fotbal de plajă. Iată cum arată

Locuitorii sectorului Buiucani, dar și din tot municipiului Chișinău, se pot bucura în prezent de un nou obiectiv, unde pot practica sportul. În Parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare un stadion pentru fotbal de plajă de ultimă generație și unic de acest fel din regiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La eveniment au participat viceprimarii capitalei, președintele Republicii Moldova, cât și reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal.

„Construcția unui astfel de stadion pentru fotbal de plajă este o premieră în Republica Moldova. Împreună am depus un efort extrem de mare”, a declarat Ilie Ceban.

Amintim că lucrările de construcție a stadionului pentru fotbal de plajă și de reabilitare a parcului au început în luna martie, după ce Consiliul Municipal Chișinău a aprobat darea în arendă pentru 25 de ani a teritoriului de 0,7 hectare pentru stadion.

De menționat că 80% din cheltuielile pentru construcția stadionului au fost suportate de FIFA, iar 20% este contribuția FMF.

Primarul general, Ion Ceban, a adus mulțumiri președintelui Federației Moldovenești de Fotbal și a Federației Internaționale de Fotbal, care au contribuit la realizarea acestui proiect.

Autoritățile municipale își propun transformarea parcului „La Izvor” într-o locație unde cetățenii vor putea practica diferite tipuri de sport.

Articole asemănătoare

Back to top button