fbpx

foto | Grav accident la Sîngerei. Un bărbat a decedat, iar altul a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, iar altul de 50 de ani a fost grav rănit în urma unui accident care s-a produs joi, 27 ianuarie, în jurul orei 05:40, în apropiere de orașul Sîngerei. Potrivit poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina de niște blocuri de beton.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc, a declarat pentru ZUGO că automobilul implicat în accident, de model Opel Astra, era condus de bărbatul de 43 de ani.

„Din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul mașinii, care a derapat de pe traseu și s-a izbit cu putere în niște blocuri de beton. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat peste parbriz și un bloc de beton a căzut peste el, decedând pe loc”, a precizat ofițera de presă a IP Sîngerei.

Pasagerul de 50 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Foto: IP Sîngerei

Articole asemănătoare

Back to top button