fbpx

foto | Grav accident la Cimișlia! Un șofer a decedat, mai multe persoane sunt rănite, iar un copil – în stare de șoc

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, 11 septembrie, pe traseul Cimișlia – Hîncești. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 14:00, iar în urma impactului a decedat un șofer și au fost rănite mai multe persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Cimișlia a fost sesizat la ora 14:13. Deplasându-se la fața locului, membrii grupei operative au stabilit că un bărbat în vârstă de 26 de ani, locuitor al raionului Ceadîr-Lunga, conducând un automobil de model BMW și fără a se asigura, a ieșit la depășire.

„Drept urmare, acesta s-a ciocnit cu un autoturism de model VAZ, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 56 de ani, locuitor al satului Hîrtop din Cimişlia, care se deplasa regulamentar. În urma traumelor primite, conducătorul de 56 de ani a decedat la fața locului”, a comunicat, pentru ZUGO, ofițera de presă a Poliției locale, Cristina Vicol.

În automobilul de model BMW se mai aflau patru pasageri și aproape toți s-au ales cu traume: un tânăr de 26 de ani (leziuni medii), unul de 21 de ani (leziuni grave), un pasager de 21 de ani (leziuni medii) și un bărbat de 30 de ani (fără leziuni) – toți locuitori ai satului Gaidar, raionul Ceadîr Lunga.

Și în celălalt vehicul, de model VAZ, se mai aflau trei pasageri care au avut de suferit: o femeie de 50 de ani (leziuni medii), o tânără de 30 de ani (leziuni grave), un minor de un an (stare de șoc, fără leziuni).

Personale traumate au fost preluate și transportate la Spitalul Raional Cimișlia și Spitalul Raional Hîncești. Echipajul INSP se afla la o distanța de 500 de metri. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button