fbpx

foto | Google azi e la patru ace și cu buletinul pregătit. Motorul de căutare a creat un doodle special pentru Europarlamentarele 2019

În ziua în care au loc alegerile europarlamentare 2019, Google a decis să susțină acest eveniment așa cum știe el mai bine – printr-un doodle deosebit. Motorul de căutare pare a fi îmbărcat la patru ace, iar logoul său conține o urnă de vot, pe care are atașat drapelul Uniunii Europene sau a țărilor precum Germania.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai mult, dacă dai un click pe logoul ce are astăzi straie noi, Google te va surprinde cu pagina informativă: „Cum votați?”. Aici vei găsi detalii despre data în care au loc alegerile, cine poate vota, dar și: „Când au loc alegerile europene?”, „Unde pot vota?”, „Care este termenul limită pentru înregistrarea pe listele de alegători?”, „Unde mă înregistrez pe listele de alegători?”, „De ce documente am nevoie pentru a putea vota?” și altele.

Amintim că astăzi au loc alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European. Așadar, moldovenii care dețin cetățenie română pot vota la una dintre cele 36 de secții deschise pe teritoriul țării noastre.

Articole asemănătoare

Back to top button