fbpx

foto | Gala Super Heroes Moldova revine și în acest an. Propune eroii tăi pentru cele 20 de categorii

Super eroii zilelor noastre nu au puteri supraomenești precum eroii din benzile desenate sau cei ecranizați din filmele americane, însă te uimesc prin determinarea lor, curajul, omenia și nu ezită să răspundă cu un ferm „DA” provocărilor zilnice.

Sigur ai printre prieteni sau admiri pe cineva de la distanță, care are realizări însemnate, a inventat ceva, a schimbat pozitiv comunitatea în care trăiește sau viața de zi cu zi a tuturor ori pur și simplu îți oferă lecții de viață impresionante. În cazul în care cunoști tineri care sunt mai puțin mediatizați, ajută-ne să-i descoperim! Înaintează-le candidatura la Gala Super Heroes of Moldova 2019.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-38 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, au acum posibilitatea să devină eroii celei de-a treia ediții a Galei Super Heroes of Moldova. În acest an, organizatorii evenimentului au pregătit 20 de nominalizări, iar procesul de înregistrare este deschis până pe 10 februarie.

Lista nominalizărilor:

 1. Dans
 2. Implicare civică și voluntariat
 3. Muzică
 4. Producție video
 5. Jurnalism
 6. Fotografie
 7. Antreprenoriat
 8. Actorie
 9. Literatură
 10. Educație
 11. Start UP
 12. Administrație publică
 13. Medicină
 14. Arte Plastice
 15. Design vestimentar
 16. Inginerie
 17. Cei din Internet
 18. Sport
 19. Ambasadorul tinerilor în străinătate
 20. Promovarea modului sănătos de viață

Cum poți propune super eroul tău? Simplu, accesând site-ul evenimentului. Tinerii nominalizați vor fi selectați de către o comisie de experți și premiați la data de 15 februarie 2019, în cadrul unui eveniment de amploare la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Gala Super Heroes of Moldova a apărut din necesitatea evidențierii eroilor societății noastre, în special a tinerilor care au reușit prin forțele proprii să se remarce acasă și peste hotare, aducând rezultate unice, deosebite, care merită cunoscute și apreciate. Evenimentul este organizat de tineri pentru tineri și, inclusiv, cu suportul tinerilor.

AICI poți afla cine au fost câștigătorii edițiilor anterioare.

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional AntiDrog și Centrul Național al Tineretului iYoung.

Articole asemănătoare

Back to top button