fbpx

foto | Frumusețea moldovencelor, apreciată la nivel mondial. O tânără de la noi a devenit imaginea unui faimos brand american

Moldoveanca Lorena Eni a ajuns una dintre cele mai cotate modele din Statele Unite ale Americii, pozând pentru zeci de reviste cunoscute, iar recent a devenit imaginea brandului newyorkez Annie Couture.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lorena a absolvit două facultăți la Chișinău, obținându-și licența în domeniul turismului și în drept. În ciuda dorinței părinților de a-și vedea fiica în postura de medic, aceasta, de aproape doi ani, este una dintre cele mai râvnite modele din New-York.

Tânăra a pozat pentru reviste, precum Smith & Gale Magazine, Faddy Magazine sau SALYSE Magazine și a reprezentat mai multe branduri cu renume pe podiumul New York Fashion Week. De asemenea, moldoveanca a apărut în alte zeci de publicații, dar a și pășit pe covorul roșu de la Hollywood pentru rolul său în filmul Mr. Misunderstanding.

Eni a practicat dansuri sportive mai mult de 12 ani, începându-și cariera de model cu rubrici de stilistă la posturile de TV. Numeroasele proiecte și sesiuni au început să apară după ce Lorena a participat la un campionat în Milano, unde a devenit imaginea salonului.

Deoarece moldoveanca preferă stabilitatea, ea acceptă doar ofertele de la săptămânile de modă sau colaborări pentru unele case de modă locale. Modelingul este un job part-time pentru blondă, în rest ocupându-se cu designul floral.

Articole asemănătoare

Back to top button