fbpx

foto | Fapte bune cu SEBO: 96 de persoane au donat sânge pentru a salva vieți

În acest weekend, 96 de persoane au reușit să doneze sânge în cadrul evenimentului public organizat de Proiectul „Fapte Bune cu SEBO”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul s-a desfășurat în scuarul cafenelei Guguță, din parcul central „Ștefan cel Mare și Sfânt”, unde pe parcursul întregii zile doritorii s-au putut apropia pentru a dona sânge.

În tot acest timp, împreună cu Centrul Național de Transfuzie, s-au colectat circa 100 de doze de sânge și componente sanguine ce vor fi utilizate în intervențiile chirurgicale ale medicilor din toată țara.

„Suntem extrem de bucuroși că am reușit să mobilizăm un număr mare de donatori. Le suntem recunoscători tuturor donatorilor, inclusiv clienților și angajaților SEBO, dar și celor care nu au putut trece indiferenți pe lângă cortul nostru. Mulțumim și Centrului Național de Transfuzie pentru angajații delegați și suportul tehnic”, au declarat reprezentanții companiei de creditare SEBO.

Toți eroii au fost răsplătiți pe măsură de echipa SEBO. Cei care încă nu au reușit să doneze sunt îndemnați de echipa SEBO să doneze sânge până pe 25 Iunie, la corturile mobile, în cadrul campaniei – Ziua Donatorului de Sânge, dar și în orice perioadă a anului, la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button