fbpx

foto | Fabuloasa reședință a lui Michael Jackson „caută” un nou stăpân. Proprietatea Neverland, vândută cu o sumă neașteptat de mică

Fosta reședință a Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, este pusă din nou în vânzare. Neverland poate fi cumpărată acum cu 31 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă doar o treime din suma de 100 milioane de dolari cerută de precedenții proprietari în 2015.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proprietatea se află în Los Olivos, California, la aproximativ 65 de kilometri de Santa Barbara. Aceasta cuprinde o vilă cu șase dormitoare, o grădină fabuloasă şi două locuințe pentru oaspeți. Totoată, aici este amplasat un cinematograf cu o sală de 50 de locuri, dar şi o scenă ce include o trapă, folosită în timpul unor spectacole de magie.

Ferma Neverland este de 10,9 kilometri pătraţi și a fost redenumită Sycamore Valley Ranch. Inițial, Michael Jackson a amenajat aici și o grădină zoologică, animalele, însă, au fost evacuate de multă vreme. Cu toate acestea, au rămas intacte ceasul floral şi un tren pe şine pentru a face turul proprietăţii.

Denumirea reședinței este inspirată din povestea „Peter Pan”, astfel fiind numită o insulă magică. Celebrul cântăreț a locuit aici între anii 1988 şi 2005, după ce a procurat proprietatea în 1987, cu 19,5 milioane de dolari, timp în care i-a redat un aspect de poveste (parc de distracţii, magazine cu dulciuri, un cinematograf).

Jackson s-a mutat imediat după ce la Nederland a fost realizată o percheziție, starul fiind cuzat de molestarea sexuală a unui adolescent de 13 ani. Aceasta și-a argumentat gestul, menționând că „simţea că cei 70 de poliţişti i-au violat reşedinţa”.

Ferma a fost confiscată în 2008, din cauza datoriilor acumulate, iar în 2008 fost vândută unei companii imobiliare, pentru 22,5 milioane de dolari. Preţul mult mai mic cerut în prezent este o consecinţă a secetei care afectează zona şi care a avut influenţă şi asupra vânzărilor imobiliare, transmite mediafax.ro.

De menționat că anunțul potrivit căruia Neverland va fi vândută a fost făcut public înainte ca să fie difuzat un documentar despre Michael Jackson „Leaving Neverland” (Părăsind Neverland), ce vorbește despre acuzaţiile de abuz sexual asupra minorilor făcute la adresa lui Jackson. Acesta va fi difuzat începând de duminică, în SUA şi Marea Britanie.

Foto: la.curbed.com, The Source, Town & Country Magazine

Articole asemănătoare

Back to top button