fbpx

foto | Explozie în Orhei. Tavanul unei locuințe s-a prăbușit, iar o femeie a fost găsită fără suflare

În dimineața zilei de 3 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a interveni într-o deflagrație care a avut loc într-o gospodărie din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:43.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori. Ajunși, pompierii au stabilit că două camere a unei case au fost cuprinse de flăcări în urma unei explozii, iar tavanul s-a prăbușit. În procesul de intervenție la lichidarea incendiului, pompieri au depistat în casă cadavrul parțial carbonizat al unei femei în vârstă de 56 de ani.

Incendiul a fost localizat la ora 06:13 și complet lichidat la ora 08:14. Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan-butan, iar în consecință a avut loc arderea. Cauza decesului, dar și toate circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc.

Articole asemănătoare

Back to top button