fbpx

foto | Echipa Partidului ȘOR anunță extinderea proiectului de securizare a trecerilor de pietoni și în localități rurale

Șase treceri de pietoni iluminate cu reflectoare roșii intermitente au fost inaugurate de echipa Partidului ȘOR în două localități rurale din raioanele Hîncești și Criuleni. Este vorba despre inițiativa echipei lui Ilan Șor, implementată anterior și în orașul Orhei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primele două treceri de pietoni iluminate au fost inaugurate la Răculești, raionul Criuleni, pe un segment de drum de importanță națională. Altele patru au fost date în folosință în Șipoteni, raionul Hîncești.

„Nu orice sat din Moldova se poate mândri cu asemenea treceri pietonale iluminate. Şipoteni este una dintre primele localități rurale unde a fost implementat un asemenea proiect necesar, menirea căruia este să fie asigurată securitatea pietonilor. Iluminarea zebrelor cu reflectoare roșii intermitente, la noi în sat, este un proiect demarat la inițiativa liderului llan Şor”, a spus primarul Nicolae Moroz.

Echipa Partidului ȘOR precizează că urmează a fi amenajate asemenea treceri de pietoni iluminate și în alte localități rurale din țară.

Autoritățile orașului Orhei, parte a echipei Partidului ȘOR, au implementat mai multe proiecte ce țin de iluminarea cu reflectoare roșii intermitente a tuturor trecerilor pentru pietoni din localitate. Proiectul a fost inițiat de Ilan Șor, primarul de onoare al mun. Orhei, pentru a asigura securitatea pietonilor pe timp de noapte.

În acest an, echipa Partidul ȘOR derulează mai multe proiecte de dezvoltare a localităților rurale din țară. În toi sunt lucrările pentru iluminarea publică stradală în peste 100 de sate cu primari din partea Partidului ȘOR. La fel, în aceste sate sunt amenajate și terenuri de joacă pentru copii. La Orhei, oraș condus de Partidul ȘOR, a fost finalizată, recent, renovarea tuturor drumurilor principale, iar în localitatea Taraclia, la fel – condusă de un primar al echipei lui Ilan Șor, a fost finalizat proiectul de iluminate totală publică stradală și de renovare a unor artere rutiere importante.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button