fbpx

foto | După un moment greu, Irina Rimes s-a întors acasă de sărbători. Alături de cine apare într-o fotografie emoționantă?

După ce a avut de susținut turneul Cosmos și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență, Irina Rimes a decis să sărbătorească Crăciunul pe stil vechi în sânul familiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artista a vizitat casa părintească din localitatea Izvoare, raionul Florești, unde a reușit „să îmbrace” din nou zâmbetul pe buze și buna dispoziție. În story-urile de pe Instagram, putem vedea mai mulți membri ai familiei acesteia, dar și câțiva colindători.

Moldoveanca a publicat și o imagine emoționantă în care se află alături de instrumentistul – percuție al trupei românești „Les Elephants Bizarres” – Alexandru Badea. În descriere, ea a transmis un mesaj amuzant tuturor fanilor ei de pe rețelele de socializare: „Fericiun Crecit!!!”.

Amintim că Irina a fost dusă de urgență la spital și a trecut printr-o intervenție chirurgicală chiar înainte de Revelion. După intervenția suportată, o persoană apropiată cântăreței a declarat că artista a ieșit din operație și se simte bine.

Citește și: Irina Rimes povestește despre intervenția suportată și spune cum se simte: „M-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze”

Articole asemănătoare

Back to top button