fbpx

foto | Dulci și suculente, pomușoarele crescute în țara noastră abia așteaptă să fie degustate. Astăzi are loc târgul „Summer Berry Fair” 

Târgul agro-gastronomic al producătorilor de pomușoare, „Summer Berry Fair”, are loc în această duminică în sectorul Ciocana al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zeci de agricultori din republică au ieșit să-și scoată la vânzare cele mai dulci și suculente produse din acest an. Evenimentul, organizat de către Asociația Producătorilor de Pomușoare din Moldova, în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana, are loc pe strada Alecu Russo din Chișinău.

La iarmaroc au venit 16 producători de pomușoare din țară, precum și alți agenți economici, producători de conserve, patiseri, bucătari, etc.

Dacă ar fi să faci un tur prin târgul „Summer Berry Fair”, ai putea observa că sunt comercializate pomușoare, produse din patiserie, miere, băuturi răcoritoare și multe alte lucruri, vândute la preț de producător.

Totodată, pe toată durata desfășurării iarmarocului, între orele 09:00 – 15:00, vor avea loc diverse activități cultural-distractive, precum reprezentații pentru cei mici, cu participarea Centrului de creaţie pentru copii şi tineret „Ghiocel”, a Ansamblurilor „Do-re-mi” şi „Angel Dance”, dar şi a Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă”.

Colaj: ZUGO/Foto: Inga Burlacu via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button