fbpx

foto | Două terenuri de joacă au fost construite în localități din Moldova. Până acum, Partidul ȘOR a inaugurat 16 spații pentru copii

La o lună de când a fost lansat proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” – o inițiativă a deputatului Ilan Șor, echipa sa și primarii formațiunii au reușit să amenajeze și să inaugureze 16 terenuri de joacă în localitățile rurale din diverse raioane ale țării. Două spații pentru copii au fost deschise, recent, în localitățile Stolniceni, Edineț și Miciurin, Drochia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În adresarea sa către locuitorii satelor Stolniceni și Miciurin, liderul Partidului ȘOR a menționat că prin asemenea proiecte echipa formațiunii urmărește să îndeplinească obiectivul său strategic – „renașterea țării”.

„Terenurile de joacă pe care le inaugurăm sunt un cadou făcut copiilor în preajma noului an școlar. 2020 este un an complicat și noi înțelegem cât de important este să-i facem mai fericiți pe copiii noștri. Fiecare teren de joacă, fiecare proiect de iluminat stradal, fiecare drum renovat reprezintă un pas făcut către obiectivul strategic al echipei noastre – cel de a renaște toată țara”, a declarat Ilan Șor.

Vicepreședintele Partidului ȘOR, Vitalie Balinschi, a dat asigurări că Stolniceni va deveni un exemplu de dezvoltare rurală în raionul Edineț.

„În anii de mandat ai primarului echipei noastre, satul Stolniceni va deveni un exemplu și model pentru tot raionul Edineț. Toate primăriile care sunt conduse de exponenții echipei lui Ilan Șor”, a spus Vitalie Balinschi.

Primarul de Stolniceni, Serghei Lupașco, a precizat că, prin proiectele implementate, echipa lui Ilan Șor demonstrează că este una edificatoare.

„Prin amenajarea acestui teren de joacă echipa noastră a demonstrat că îi pasă de copii, de viitorul nostru”, a menționat edilul.

La ceremonia de inaugurare din Stolniceni, deputatul Igor Himici, originar din raionul Edineț, le-a mulțumit oamenilor adunați pentru că au încredere în reprezentanții Partidului ȘOR.

„Numai împreună cu echipa lui Ilan Șor poate fi ridicată din genunchi țara. Am demonstrat deja în mai multe localități că putem face acest lucru”, a afirmat deputatul la Stolniceni.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a terenului de joacă la Miciurin, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR, Violeta Ivanov, a spus că echipa formațiunii este în stare să schimbe situația din țară.

„În satul Miciurin terenul de joacă este un prim proiect al echipei noastre. Vor urma și altele, dar este important să ne susținem reciproc. În comparație cu alții, echipa lui Ilan Șor a dat dovadă că este capabilă să implementeze proiecte ce schimbă în bine viața cetățenilor”, a punctat Violeta Ivanov.

Deputata Reghina Apostolova a declarat la Miciurin că multe proiecte de succes ale echipei lui Ilan Șor de la Orhei sunt deja preluate și implementate în alte localități.

„Unele proiecte de la Orhei, care au îmbunătățit viața locuitorilor, au fost extinse în toată țară. Acest lucru se datorează faptului că tot mai mulți oameni care susțin în fruntea administrațiilor locale membri ai echipei Partidului ȘOR”, a conchis Reghina Apostolova.

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie, anul curent. Potrivit inițiativei, până la sfârșitul anului vor fi amenajate terenuri de joacă în toate localitățile conduse reprezentanți echipei Partidului ȘOR.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button