fbpx

foto | Disneyland-ul moldovenesc încă mai primește vizitatori. 7 motive care te vor convinge să mergi la OrheiLand

Anul acesta, renumitul parc de distracții de la Orhei a fost amenajat în cel mai original mod pentru a distra toți oaspeții, de la mic la mare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai întâi, pe teritoriul OrheiLandului a fost amenajat unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun, iar mai apoi surprizele au continuat să apară. Astfel, pentru vizitatori au fost pregătite tobogane, carusele, un patinoar și chiar un tun de zăpadă. De asemenea, administrația a reușit să asigure transport gratuit din toate localitățile țării până la „Disneyland-ul moldovenesc”, cum a fost botezat parcul de către orheieni.

Totuși, organizatorii mai vin cu încă 7 motive de a vizita neapărat OrheiLandul iarna aceasta.

  1. Parcul găzduiește cel mai mare Târg de Crăciun al țării. De asemenea, tot aici poate fi găsită și căsuța lui Moș Crăciun, frumos amenajată cu luminițe, păstrând spiritul sărbătorilor de iarnă.
  2.  Deși, practic în toată Europa serbările dedicate Crăciunului se încheie rând pe rând, la Orhei distracția încă este în toi, iar Târgul este, probabil, printre puținele care încă mai primește vizitatori până la mijlocul lunii februarie.
  3. Totodată la OrheiLand, zilnic, actorii unui circ bucură gratuit spectatorii cu câte două reprezentații, care durează o oră.
  4. Tot aici se întinde și cel mai mare patinoar din țară, a cărui dimensiuni ajung până la 800 de metri patrați, iar accesul pe gheață de asemenea este liber.
  5. Renumitele concerte de vară de la OrheiLand continuă și pe timp de iarnă. Vedeta parcului din această iarnă a fost renumitul interpret rus Stas Mihailov, care a adunat la inaugurarea Târgului de Crăciun zeci de mii de oameni. Zdob și Zdub, 3rei Sud-Est, Verka Serdiuchka, sunt doar o parte din vedetele care au încântat publicul la OrheiLand, iar organizatorii dau asigurări că surprizele abia încep.
  6. Administrația OrheiLand s-a gândit în mod special la copii, instalând 7 tipuri de tobogane, dintre care două spirale gigante și una pentru micuții cu săniuțe. De asemenea, pentru cei mici a fost amenajat un adevărat DisneyLand cu trenuț, carusele și, în premieră în Republica Moldova, o distracție de tip american.
  7. Tunul de zăpadă este o altă premieră pentru Moldova și o nouă achiziție a administrației OrheiLand. Acesta a fost procurat pentru ca la Târgul de Crăciun să fie mereu zăpadă, amplificând astfel senzația sărbătorilor de iarnă.

De aceea, dacă sunteți în pană de idei și nu aveți planuri pentru weekend, OrheiLand este destinația perfectă pentru a vă asigura câteva ore de distracție pe cinste și o prelungire a feeriei sărbătorilor de iarnă.

Articole asemănătoare

Back to top button