fbpx

foto | Directorul unui liceu din capitală îndeamnă profesorii să doneze salariul încasat în trei zile pentru lupta împotriva COVID-19

Directorul liceului „Gheorghe Asachi” din capitală, Boris Volosatîi, îndeamnă cadrele didactice să doneze salariul încasat în trei zile pentru lupta împotriva COVID-19.

Acesta a relatat despre inițiativă într-o postare pe Facebook.

„Stimați profesori,
În contextul situației excepționale și ținând cont de momentele de dificultate în care s-a pomenit societatea noastră, vin cu un apel către dumneavoastră. Se duce un război invizibil și încă necunoscut, iar în prima linie s-au pomenit nu armata, ci medicii. Ținând cont de faptul că un procent considerabil de medici sunt și părinții liceului nostru și fiind în Postul Mare, se propune să donăm fondului de susținere a medicilor, implicați în lupta cu COVID-19, o sumă egală cu trei zile salariale. Sunt ferm convins că acum e nevoie să-i susținem și să-i apărăm în primul rând pe medicii noștri ca să ne asiguram și nouă un ajutor mai târziu. Fiecare angajat care dorește să ajute sistemul nostru medical scrie cererea de donație și o trimite pe poșta electronică a liceului.

P.S. Donația este absolut benevolă. Contabilul-șef va face calculele necesare. Juristul va aranja partea legală a donației”, a scris Volosatîi pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button