fbpx

foto | Descoperă Moldova și contribuie la viitorul tinerilor din țară. AIESEC te îndeamnă să aplici la Youth Speak Survey

Organizația AIESEC în Moldova îți oferă șansa să călătorești prin toată țara și să aduci un impact în societate. Aplică ca intervievator la sondajul Youth Speak Survey și contribuie la colectarea datelor pentru tinerii din țara noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actualmente, în lume sunt circa 1,8 miliarde de tineri și este cel mai mare număr de persoane de această vârstă care a existat vreodată. În acest context, AIESEC a creat sondajul Youth Speak Survey, care are scopul de a strânge opinia tinerilor din diferite părți ale globului. Acest sondaj le va oferi spațiu pentru a-și exprima opiniile cu privire la aspirațiile în carieră, problemele globale și leadership.

Sondajul, deci, își propune să colecteze 800 de răspunsuri de la tinerii din Moldova. Chestionarul înglobează trei subiecte principale:

  • Cum văd tinerii lumea în care trăim?
  • Aspirațiile tinerilor în cariera profesională?
  • Cum percep tinerii leadershipul?

Cei care sunt entuziasmați să călătorească prin Moldova și să ajute la colectarea chestionarelor trebuie să se înregistreze prin intermediul acestui formular. Ulterior, când vor accepta aplicanții, organizatorii le vor acoperi costurile aferente călătoriilor.

Totodată, cei care vor să își facă vocea auzită pot completa chestionarul Sondajul Youth Speak Survey Moldova aici.

Youth Speak Survey Moldova este organizat pentru a doua oară în Moldova. În 2016 au fost colectate 186.000 de răspunsuri la nivel internațional și 120 de răspunsuri în Moldova. Proiectul este implementat în cadrul Programului de mini – granturi 2019 „Tinerii Transformă Țara”,  lansat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button