fbpx

foto | Democrații sărbătoresc în Scuarul Catedralei „Pacea și Prosperitatea pentru Moldova”

Partidul Democrat din Moldova a organizat în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău sărbătoarea Păcii și Prosperității pentru Moldova. Potrivit organizatorilor, la eveniment participă peste 2000 de oameni de toate vârstele, inclusiv mai mulți copii care au susținut manifestații artistice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La eveniment a fost servit și terci ostășesc, după ce participanții la acțiune au fost întâmpinați de Garda de Onoare a Republicii Moldova. La masa de sărbătoare au fost nelipsiți fruntașii PD, Pavel Filip și Andrian Candu, dar și alți oficiali din Cabinetul de Miniștri.

Programul artistic al sărbătorii conține un recital al orchestrei prezidenţiale şi cea a Ministerului de Interne, o paradă a poliţiştilor, dar și un concert cu participarea mai multor artiști celebri, cum ar fi Geta Burlacu, Doina Sulac, Maria Țonina, Vitalie Maciunschi și trupa „Brio Sonores”. Mai târziu, corul academic „Doina” va susţine un concert de muzică clasică.

În scuar este amenajată şi o zonă de divertisment pentru copii, unde va avea loc un flashmob de pictură.

Amintim că, din anul 2017, potrivit unei decizii a Parlamentului, pe 9 mai moldovenii marchează atât Ziua Victoriei, cât şi Ziua Europei.

 

Articole asemănătoare

Back to top button