fbpx

foto | De Hramul orașului Orhei, Partidul ȘOR a împărțit dulciuri și…măști de protecție

Orheienii nu au fost privați de sărbătorirea Hramului orașului, chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus. În acest context, pentru a respecta măsurile impuse de autorități, reprezentanții Partidului ȘOR, pe lângă dulciuri celor mici, au împărțit și măști de protecție cu logotipul formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat de presă, autoritățile de la Orhei s-au asigurat că sunt luate toate măsurile de protecție, la intrarea în piața centrală a orașului, de pe str. Vasile Lupu, fiind măsurată temperatura celor care doreau să participe la eveniment.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” susțin că prin această acțiune vor să ajute oamenii să se protejeze de infecție și, în același timp, să promoveze utilizarea măștilor în spațiile publice. În același timp, vor să-i bucure pe copii, care, din păcate, în acest an, au avut prea puține astfel de evenimente.

Amintim că Orhei, care marchează 466 de ani de la prima atestare documentară, își serbează astăzi Hramul. Sărbătoarea a început de dimineață cu un marș solemn în centrul localității și cu depuneri de flori la monumentul domnitorului Vasile Lupu. La eveniment au participat locuitori și oaspeți ai orașului, autoritățile municipale și raioanele și un grup numeros de deputați.

Evenimentele dedicate hramului orașului Orhei se desfășoară cu respectarea strictă a normelor antiepidemiologice în contextul pandemiei de Covid-19.

Cu ocazia Hramului localității, azi, în Orhei se desfășoară iarmaroace ale producătorilor locali, târguri ale meșterilor populari și concerte pentru toate gusturile și vârstele cu artiști din țară și de peste hotare. Sărbătoarea va culmina în seara acestei zile cu un grandios foc de artificii.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button