fbpx

foto | Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume. Are peste 40 de intervenții și spune că își injectează acid lunar

O femeie care pretinde că are cele mai mari buze din lume a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a arăta așa cum își dorește.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Andrea Emilova Ivanova spune că în fiecare lună își injectează acid hialuronic în buze. În ciuda faptului că are mulți admiratori, tânăra spune că încă nu și-a găsit jumătatea.

„Îmi fac o nouă injecție cu acid hialuronic în buze în fiecare lună, bineînțeles. Este ca un ritual pentru mine. În curând am programate, din nou, noi injecții de mărire a pomeților. Continui cu mărirea pomeților deoarece vreau să obțin acel „efect wow” și vreau să fie la fel de mari ca buzele mele. De asemenea, continui cu mărirea buzelor, deoarece vreau să am buzele și mai mari”, spune tânăra.

Tânăra în vârstă de 25 de ani susține că a cheltuit peste 22.000 de euro (20.000 de lire sterline) pe 43 de proceduri.

„Sunt o fată cu o înfățișare diferită și extravagantă, iar acest lucru este ciudat pentru mulți bărbați. Bineînțeles că sunt mulți bărbați care mă plac foarte mult, conform stirileprotv.ro.

„Mulți bărbați îmi scriu mesaje private pe rețelele de socializare și îmi oferă întâlniri, bani, călătorii, ceea ce este minunat. Mă face fericită faptul că există oameni care mă plac și care doresc compania și atenția mea. Cu toate acestea, voi fi mai fericită să întâlnesc dragostea vieții mele, dar nu știu când se va întâmpla”, a spus ea.

Viața amoroasă a tinerei din Bulgaria nu a fost tocmai una liniștită. Ea povestește că a suferit de multe ori din dragoste.

„Până acum am avut parte de mai multe povești de dragoste și drame. Mai ales în anii adolescenței, când am fost abandonată de doi dintre foștii mei iubiți. Este dificil pentru o persoană să își găsească sufletul pereche, mai ales atunci când este diferită, ca mine”, a spus ea.

Ea mărturisește că a primit multe cereri în căsătorie de la bărbați din întreaga lume.

„Primesc cereri în căsătorie pe rețelele mele de socializare de la bărbați din întreaga lume, din diferite țări și continente. Nu știu cu adevărat numărul exact de cereri în căsătorie, dar trebuie să fie sute în acești ani. De când mi-am schimbat înfățișarea, a crescut foarte mult. Aproape în fiecare zi primesc online mesaje private de la diferiți bărbați care mă cer în căsătorie”, a spus ea.

foto: INSTAGRAM / @ANDREA88476
foto: INSTAGRAM / @ANDREA88476
foto: INSTAGRAM / @ANDREA88476
foto: INSTAGRAM / @ANDREA88476
foto: INSTAGRAM / @ANDREA88476

Articole asemănătoare

Back to top button