fbpx

foto | Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume? La bord se află o mulţime de magazine de lux

Noua navă de croazieră, „Royal Caribbean Wonder of the Seas‟, este cea mai mare navă de croazieră din lume şi se mândreşte cu o mulţime de caracteristici interesante.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai mare vas de croazieră din lume îşi face debutul în apele marine la începutul anului, fiind una dintre alegerile de top pentru croazierele din 2022. „Royal Caribbean Wonder of the Seas‟ are un tonaj brut de 236.857, o lungime impresionantă de 362 de metri şi o lăţime de 64 de metri. Vasul va prelua titulatura de „cel mai mare vas din lume‟, de la nava „Symphony of the Seas‟.

Un adevărat oraş plutitor

Nava este un adevărat oraş plutitor. Are la bord: 20 de restaurante, 11 baruri, 8 zone de agrement, inclusiv un centru spa şi fitness, dar şi magazine de lux. Printre atracţiile principale se mai află: pereţi de alpinism, o tiroliană înaltă, un simulator de valuri, un carusel, dar şi primul parc viu de pe mare, care găzduieşte peste 20.000 de plante. Să nu mai vorbim că are la bord cel mai înalt tobogan din lume, numit „Ultimate Abyss‟. Pasagerii se vor putea bucura şi de: teatru în aer liber, cinema în aer liber, meciuri de baschet, volei şi minigolf şi de multe alte spectacole interesante, scrie clickpentrufemei.ro.

Va putea găzdui aproape 7.000 de pasageri

Vasul are 2.867 de cabine şi un echipaj format din 2.300 membri. De altfel, nava va putea găzdui 6.899 de pasageri.

Pe lângă toate acestea, oaspeţii care rezervă sejururi în apartamentele navei se vor bucura de o mulţime de facilităţi. Printre acestea: piscină proprie, terasă cu vedere infinită la ocean, un mic bar sau un restaurant privat.

Nava urmează să îşi facă debutul în Marea Mediterană, în luna mai. Preţurile pornesc de la 730 de dolari, potrivit „Cruisemapper‟.

foto: clickpentrufemei.ro
foto: clickpentrufemei.ro
foto: clickpentrufemei.ro
foto: clickpentrufemei.ro

Articole asemănătoare

Back to top button