fbpx

foto | Cum arată cea mai scumpă şi rapidă ambulanţă din lume. Supermaşina are 440 de diamante şi prinde 400 km/h

Corporaţia pentru servicii ambulanţiere din Dubai a prezentat „HyperSport Responder” la Expo 2020 Dubai. Ambulanţa atinge viteza de 100 km/h în doar 2,8 secunde şi ajunge la 400 km/h, aşadar, ar ajunge într-o clipă la caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ambulanţa a fost fabricată în Emiratele Arabe Unite de către compania W Motors şi este o supermaşină Lykan HyperSport, conform Nationalnews, citată de medifax.ro. Maşina este realizată din fibră de carbon handmade şi echipată cu display futuristic, holograme 3D, navigare prin satelit şi sistem care se conectează la Internet.

Pe exterior este inscripţionat sloganul „Dubai, the wworld’s best city to live in” şi logo-ul iniţiativei DubaiDestinations. Nu doar rapidă, dar şi frumoasă.

În ceea ce priveşte estetica, maşina este înfrumuseţată cu 440 de diamante şi lumini LED, dar şi un plafon interior placat cu aur, precum şi scaune din piele, cusute cu aur. Maşina Lykan HyperSport car şi-a făcut apariţia pentru prima dată în 2015, în blockbuster-ul de la Hollywood, „Furious 7”.

Foto: thenationalnews.com

Articole asemănătoare

Back to top button