fbpx

foto | Cum arată casa în care s-a căsătorit Ariana Grande. Locuința a fost cumpărată de la o altă vedetă

Vestea că Ariana Grande s-a căsătorit într-o ceremonie secretă a uimit pe toată lumea. Mai puțin de 20 de persoane au fost prezente la evenimentul care a avut loc pe domeniul din Montecito, California, al solistei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un reprezentant al artistei a confirmat vestea pentru revista People: “S-au căsătorit. A fost o cermonie foarte mică și intimă, cu mai puțin de 20 de persoane prezente. Întreaga cameră a fost plină de fericire și iubire. Atât cei doi, cât și familiile lor nu puteau fi mai bucuroși”, adăugând că “ceremonia a fost doar pentru ei”.

Deși mică, petrecerea nu a fost lipsită de fast, dacă ne luăm după cadrul idilic în care a avut loc. Casa cumpărată de Ariana Grande de la Ellen DeGeneres, acum un an, pentru 6.75 milioane de dolari, este înconjurată de verdeață.

Locuința în stil Tudor captează farmecul arhitecturii medievale și a fost construită inițial în Surry, Anglia, pentru ca mai apoi să fie dezmembrată și transportată bucată cu bucată în California.

Reședința este compusă din două clădiri unite de un spațiu pentru flori și pomi fructiferi, are trei dormitoare, două băi complete și una de serviciu, o sală pentru luat masa, o bucătărie dotată cu aparatură de ultimă generație, o sală de sport, un garaj pentru trei mașini și cel puțin cinci șeminee. Fiecare dintre cele două clădiri cuprinde un living spațios.


Dalton Gomez are 25 de ani și lucrează în imobiliare, la Aaron Kirman Group, în LA. Acesta s-a născut și a crescut în sudul Californiei.

Ariana și Dalton ar fi început să se întâlnească încă din prima lună a anului 2020. Potrivit E! News, cei doi “frecventează aceleași cercuri” și pentru că el “a fost și dansator” au mulți prieteni în comun, între care Miley Cyrus.

Articole asemănătoare

Back to top button