fbpx

foto | „Credeți că până l-am întâlnit pe soțul meu mergeam pe Zaporojeț?”. Jasmin, surprinsă la volanul unei mașini de 500.000$

Cântăreața din Federația Rusă, Jasmin, și-a făcut apariția la înmormântarea unei colege de breaslă cu o mașină de lux a cărei sumă ar întrece valoarea de 500.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit jurnaliștilor ruși, care au și surprins-o pe soția lui Ilan Șor la volanul mașinii aurii, automobilul este unul dintre cele mai scumpe modele ale companiei Bentley. Astfel, pentru procurarea vehiculului, Jasmin (Sara Șor) ar fi scos din buzunar aproximativ 500.000 de dolari, echivalentul a 33,5 milioane de ruble rusești.

Totodată, în ultimii doi ani, în declarațiile de avere, soția proaspătului deputat a prezentat un venit nu mai mare de 3,8 milioane de ruble sau echivalentul a aproape un milion de lei. Totuși, conform actelor, mașina ar fi intrat în posesia cântăreței în 2018, dar nu a apărut și în rândurile bunurilor pe care le-a declarat Ilan Șor.

Imaginile cu automobilul de lux au făcut înconjurul internetului, iar, la scurt timp, Jasmin a venit cu o reacție pentru public, unde precizează că mașina a fost procurată din banii ei și nu primită în dar de la soțul său.

„Pentru cei cărora le este trist să își numere proprii bani și preferă să privească în buzunarele altora, vreau să concretizez că eu sunt fată mare, care de mai bine de 20 de ani este pe scenă. Chiar credeți că până la cunoștința cu soțul meu, acum 8 ani, eu mergeam pe Zaporojeț? Am avut o mașină scumpă pe care am vândut-o și mi-am luat alta, atât”, a scris rusoaica pe profilul său de Instagram.

Totodată, aceasta a menționat că, pe lângă luxul pe care și-l permite, se angajează în multe acte de caritate, dar pe care le face în liniște fără a se lăuda tuturor.

Articole asemănătoare

Back to top button